Bekkelaget Akupunktur

Priser & Behandlinger

Hos oss tilbys klassisk kinesisk akupunkturbehandling, som kan inkludere skalleakupunktur, øreakupunktur, laser og kopping. Vanlige «bivirkninger» er bedret søvn, mer energi, bedret fordøyelse og lavere stressnivå. Vi bruker god tid på hver pasient og vurderer behandlingens styrke og intensitet etter behov. Ved 1. konsultasjon, i tillegg til behandling,  kartlegger vi dine plager og legger opp en plan for fremtidige behandlinger.

 • Akupunktur, 1 konsultasjon650
  Akupunktur450
  Akupunktur, student/pensjonist400
  Kopping300
 • Om Behandlingene

  Akupunktur

  Akupunktur er en gammel behandlingsteknikk fra Kina der tynne nåler settes i spesifikke punkter på kroppen. Her i vesten brukes det mye mot belastningsskader i nakke og rygg. Vi kan lindre smerter, dempe symptomer og styrke kroppens eget immunforsvar til å ordne opp i problemene selv. Akupunktur kan være nyttig for personer i alle aldre, fra spedbarn til gamle mennesker

  Laser

  Laser er et godt alternativ for personer som er engstelige for nåler. Behandlingen brukes ved muskelsmerter og kan være en mild introduksjon til akupunktur for de som ikke har hatt lignende behandling tidligere og til barn. Laseren brukes på samme måte som nåler, men er helt smertefritt.

   

  Kopping

  Kopping er en dypvevsmassasje som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen i hud og muskulatur. Behandlingen utføres med glass eller plast kopper som festes til kroppen med vakuum. Etter at koppene er plassert så kan de stå i ro eller dras forsiktig bortover huden, begge metodene kan oppleves som behagelig.